NYHETER

Weda Skog Arena, Leksands IF

Weda Skog arena

Weda Skog utvecklar sitt samarbete med Leksands IF och har idag köpt namnrättigheterna till deras träningshall. Till sommaren kommer den heta Weda Skog arena.
Erik Andersson, VD på Weda Skog, berättar för leksandsif.se att det nya avtalet löper över fem år.
– Vi har samarbetat med Leksands IF under många år och i olika former och vi tycker att tiden är mogen att ta det ytterligare ett steg. Vi på Weda Skog vill gärna profilera oss i sammanhang där aktiva ungdomar och damidrott förekommer och då är nuvarande LRF-hallen en väldigt lämplig arena att göra detta.Weda Skog levererar i första hand timmer till Bergkvist-Insjön och Moälven Dalaträ, två företag som även de är mångåriga samarbetspartners till Leksands IF.
– Det finns en historik mellan Weda Skog och LRF-hallen då det var vi på Weda Skog som köpte upp det timmer som Bergkvist sedan var med och förädlade till det som idag är en av Sveriges vackraste ishallar. Avtalet är skrivet på fem år och vi tänker fortsätta samarbetet och vi räknar med att Leksands IF fortsätter att jobba stenhårt för att förverkliga sin vision. Det är en vision vi också tror på och vi vill vara med på den resan, avslutar Erik.

[Foto: Leksandsif.se ]

TIPSA OM DEN HÄR SIDAN
{{ commentCount() }}
 • {{ comment.author }}
  {{ comment.author }}, {{ comment.date }} Svara
  {{ comment.content }}
  • {{ child.author }}
   {{ child.author }}, {{ child.date }}
   {{ child.content }}
LÄMNA EN KOMMENTAR
SVARA PÅ {{ getReplyToName() }} INLÄGG
TACK FÖR DIN KOMMENTAR, DEN VISAS HÄR OVAN SÅ SNART VI GODKÄNT DEN